Nova era kozmetike sa klinički dokazanim sastojcima i 30 godina iskustva dr Nassifa

Nova era kozmetike sa klinički dokazanim sastojcima i 30 godina iskustva dr Nassifa

Nova era kozmetike sa klinički dokazanim sastojcima i 30 godina iskustva dr Nassifa.
Koža je najveći organ našeg tela. Iako nama kao laicima deluje apstraktno i čak čudno, medicina u to ne sumnja. Koža je takođe jedan od retkih organa koji pati ne samo od naših unutrašnjih nemira, stresa, nezdrave ishrane i pušenja, već i od spoljašnjih uticaja. Prirodno kao što je vetar ili visoka vlažnost, ali i neprirodno, uzrokovano zagađenjem životne sredine ili, na primer, plavim svetlom ekrana. Uz sve to, koža je naše ogledalo. Često otkriva neke stvari o nama kojih nismo ni svesni i veoma je dobar pokazatelj našeg zdravlja.

Upravo zbog kompleksnosti kože, i kompletnog znanja koje je potrebno za pomoć našoj koži, veoma je važno odabrati proizvode za njenu negu koji su zasnovani na znanju i dugogodišnjem medicinskom iskustvu, a pritom sadrže samo najbolji i klinički dokazani sastojci. Naša koža vapi za dodirom koji ne mora nužno da bude direktan. U ovom slučaju, reč je o stručnom dodiru koji nam je u atraktivnim pakovanjima priredio dr Pol Nasif, hrvatskoj publici poznat iz popularnog američkog rijalitija "Botched".

Dr Paul Nassif


Nasif u pomenutim televizijskim emisijama spasava pacijente koji su prethodno svoje lice i telo podvrgavali zahvatima i štetnom uticaju nestručnih lekara ili, još gore, nadrilekaraca. Iako je reč o emisiji snimljenoj da bi bila što popularnija i privlačnija gledaocima, u slučaju dr Nasifa realno pokazuje njegovu nadaleko poznatu stručnost, zbog čega je od njega zatraženo da pacijente spasava praktično pred televizijskim kamerama.

Tokom skoro 30 godina medicinskog iskustva u plastičnoj hirurgiji, koja prvenstveno i gotovo uvek počinje zahvatima na koži, dr Nassif je imao priliku da nauči i sazna o koži kao malo ko, čak i u medicinskoj struci. Kozmetika koju je razvio prvobitno je bila namenjena njegovim klijentima nakon estetskih operacija. Tokom vremena, zbog njegove efikasnosti i pozitivnih efekata na kožu, pacijenti su nastavili da ih koriste i nakon operacije, u svakodnevnoj nezi. Tako je razvijena cela linija NassifMD Skincare proizvoda za kućnu negu.

 

Poznata linija proizvoda sada je dostupna u Srbiji!

 Ova linija je postala simbol potpuno nove ere u kozmetici. Nakon nekoliko godina ekspanzije na zahtjevnom američkom tržištu, dostupan je i u Hrvatskoj. Hvala kompaniji Revelo, vodećem regionalnom distributeru estetske opreme i dermokozmetike najpoznatijih svetskih brendova. Jedan od prvih koji je prepoznao kvalitet bio je dr med. Suzana Smoljo, kao stručnjak - doktor estetske medicine i kao korisnik. Posle šest godina bavljenja estetskom medicinom i medicinom protiv starenja, stalno je tragala za proizvodima koji efikasno štite i neguju njenu kožu.„Proizvodi doktora Nassifa sadrže čiste, bezbedne, prirodne i održive sastojke, bez štetnih hemikalija i nisu testirani na životinjama, što mi je izuzetno važno. Proizvodi su veganski i takođe ne sadrže sintetičke mirise, parabene, ftalate, sulfate, mineralna ulja i druge potencijalno štetne hemikalije. Napravljeni su isključivo od prirodnih i organskih sastojaka.

 

Hydro-screen&Detox-pads

 


Posebno mi se sviđa višenamenski Hidro Screen super hidratantni serum, koji hidrira, hidrira i obnavlja kožu i pomaže u povećanju proizvodnje kolagena na licu, vratu, pa čak i rukama. Takođe mi se jako sviđa Deco Lift Neck Firming Compleks, svilenkasti serum gel koji dubinski hidrira područje vrata i dekoltea, koji ublažava suvoću i poboljšava izgled kože i smanjuje pojavu finih linija i bora. Koristim i Detok Pads, koje hvali sve više žena jer nežno uklanjaju sve tragove šminke i svakodnevne nečistoće, dubinski čiste kožu i uklanjaju mrtve ćelije, pomažu u čišćenju pora i poboljšavaju teksturu kože“, rekla je dr. Smoljo o proizvodima linije NassifMD Skincare.